Enetime

Enetimer er et tilbud til dig, der ønsker 100 % eneundervisning med fokus på din hund.
Måske bor du for langt væk til at følge et træningshold, du ønsker ikke holdtræning eller fordi din hund har et trænings- eller adfærdsproblem, der ikke er mulighed for at arbejde målrettet med på et hold.

Foto: Irene Jarnved
Foto: Irene Jarnved

På grund af min mangeårige viden som adfærdsbehandler, er jeg kompetent til at udbyde enetimeforløb for både træningsproblemer og adfærdsproblemer.

Eneundervisning er en god løsning til at få vejledning og redskaber til at arbejde med specifikke trænings- eller adfærdsproblemer, som for eks. stress ved træning, problemer med apportering, manglende ro på post osv.
Afhængig af hvilket emne/udfordring, du ønsker træningshjælp til, kan det være, at en enetime ikke kan stå alene. I dette tilfælde er det en økonomisk fordel for dig, at du vælger "klippekortet" med 3 x enetime.

Vi kan mødes efter aftale på hverdage med start senest kl. 17.
Som udgangspunkt vil træningen foregå hos mig i Mørkøv på Vestsjælland.
Ved afholdelse hos dig, vil priserne blive tillagt kr. 3,70 pr. kørt km. og kr. 300,- pr. kørt time.
Jeg vil som udgangspunkt forsøge at lægge enetimer i for eks. Jylland i forbindelse med andre arrangementer - og i så fald bliver kørselsprisen meget lavere for dig.

Pris pr. time kr. 750,- inkl. moms. Prisen pr. efterfølgende 1/2 time er kr. 300,- inkl. moms
"Klippekort": Ved køb af tre enetimer, der afholdes indenfor 6 mdr. er prisen kr. 1.950,- inkl. moms (du sparer kr. 100,- pr. time).


Hvis du ønsker at jeg udfærdiger en individuel træningsplan med de øvelser, vi har gennemgået/trænet, koster den kr. 500,- inkl. moms pr. gang.

Skriv en mail til mig på adressen , hvis du ønsker at booke en time - og skriv gerne hvad du ønsker at få hjælp til din jagthund med.