Familiehunde træning

På mine træningshold er det en naturlig del af undervisningen, at jeg ud over at vejlede i indlæringen af øvelser, også underviser i hundens sprog og adfærd.
Derfor henvender mine kurser sig primært til familiehundeejeren, der også ønsker at vide mere om deres hund "inde under pelsen"...

Bella sammen med sin egen hund "Ludvig"
Bella sammen med sin egen hund "Ludvig"

KURSUS I HUNDEERNÆRING:
Barf, tørfoder, hjemmelavet mad eller….?


Kurset er teoretisk og afholdes af veterinær ernæringsterapeut Bella Andersen fra HappyHound.

Kurset afholdes:

  • i Roskilde, Sjælland: søndag d. 12/9 kl. 10 - 16
  • i Egtved, Jylland: søndag d. 17/10 kl. 10 - 16

Pris kr. 850,- inkl. moms

Dette kursus henvender sig til dig, der har lyst til at blive klogere på hvad ernæringen betyder for hunden. Ikke kun rent sundhedsmæssigt men også i forhold til dens evne og lyst til at lære det som vi nu engang synes er vigtigt for at få et godt liv sammen.
Mad er ikke “religion” og det er ikke meningen at det skal være “rocket science” at finde ud af hvad der er godt og skidt i "foder junglen”.

Alle hunde er, ligesom mennesker, forskellige.
Derfor er der ikke nogen “facitliste” der passer til alle.
Det din nabo, træningsmakker, kammerat eller kollega synes er “de víse sten" for deres hund, er absolut ikke nødvendigvis det samme for din.
Derfor er det utroligt vigtigt at man, når man skal vejlede i hvad der skal lægges i indkøbskurven, er i stand til at tage højde for det enkelte individ.

På kurset vil du blive hjulpet til at vælge hvad der er “god mad” (barf, hjemmelavet mad og/eller tørkost) og gennemskue hvad indholdet i tørfoder poserne egentligt er...
Du vil også få redskaber til hvordan du kan afhjælpe for eksempel mave problemer, allergi symptomer, stress og meget andet, ved hjælp af næringsstoffer.

Målet er at du, når du går herfra, vil føle dig rustet til at vælge hvad der er bedst for DIN hund. :-).

Lidt om Bella:

Jeg har arbejdet som professionel instruktør og adfærdsbehandler i 15 år.
Endvidere er jeg uddannet ernæringsterapeut og har arbejdet aktivt med dette i 10 år.
I mit arbejde prøver jeg altid at se “hele hunden”. Ikke kun det der lige umiddelbart ligger lige for.

Min klare holdning er at det ikke nytter ret meget kun at arbejde på det umiddelbart foreliggende problem, men at det er et must at se bagom problemet.
Derfor er ernæringen, for mig, en uadskillelig del af mit arbejde med hunde (og ejere) der har behov for hjælp i forhold til adfærd eller træning.

Jeg har, både på mine egne hunde og på dem jeg har mødt i mit arbejde, gang på gang oplevet hvor stor forskel de rigtige næringsstoffer kan gøre!