Familiehunde træning

På alle mine hundetræningshold er det en naturlig del af undervisningen, at jeg ud over at vejlede i indlæringen af øvelser, også underviser i hundens sprog og adfærd.
Derfor henvender mine kurser sig primært til familiehundeejeren, der ønsker at vide mere om deres hund "inde under pelsen"...

STOP JAGTEN - for familiehunden

Afholdes både i Egtved, Jylland og Mørkøv, Sjælland

Max. 7 deltagere med hund - min. alder på 4 mdr. ved start.

Kurset henvender sig til alle typer hunde.
De fleste hunde er sat i situationer, hvor de skal kunne acceptere aktivitet omkring sig uden at deltage i dem = forholde sig i ro.
Det samme er gældende i situationer, hvor hundens jagtlyst bliver tricket – dette både i forhold til jagt på cykler, biler, harer, fugle, katte osv.
Og derfor er selvkontrol, på trods af meget motiverende forstyrrelser, en nødvendig og anbefalet egenskab for alle ejere at indlære sin hund.
Henvender sig til hunde, der har en positiv følelse bag deres handling - altså ikke hunde, der gør udfald imod andre hunde.

På kurset arbejder vi med forskellige typer af forstyrrelser fra hverdagen, hvor du får redskaberne til at lære hunden at etablere en selvkontrol indenfor følgende emner:
- i forhold til bevægelse (for eks. vildt, hunde, cykler)
- i forhold til fært (for eks. vildt, katte, hunde og vand)

Kursus indhold:

  • 3 x 2 timers fysisk kursus
Udelukkende praktisk undervisning, hvor jeg vil fokusere både på undervisning af holdet som helhed og individuelt på den enkelte hund og ejers kontakt, samarbejdsformåen og stressniveau.
Ved fokus på den enkelte hundeekvipage, vil alle deltagere være medlyttende observatører "på sidelinjen" - hvilket giver en god viden i indlæringen af egen hund.
  • 2 x 2 timers online kursus
Teoretisk kursus omhandler indlærings teori, opbygning af øvelserne og vejledning af den enkelte deltager ift. evt. træningsmæssige udfordringer. Afholdes som opstart og imellem 2. og 3. kursusgang.
Det er klart at foretrække at være til stede til undervisningen ift. spørgsmål osv. Hvis det ikke kan lade sig gøre, vil kurset bliver optaget og du kan se det efterfølgende.

Pris for 10 timers undervisning:
Kr. 1.975,- inkl. moms

JYLLAND

 

DATOER - alle dage fra kl. 14.30 - 16.30

KURSUSTYPE

 

d. 5. februar 2021

 

Online via Zoom

 

d. 12. februar 2021

 

Fysisk kursus i Egtved

 

d. 5. marts 2021

 

Fysisk kursus i Egtved

 

d. 19. marts 2021

 

Online via Zoom

 

d. 9. april 2021

 

Fysisk kursus i Egtved

SJÆLLAND

 

DATOER - alle dage fra kl. 14.30 - 16.30

KURSUSTYPE

 

d. 11. marts 2021

Online via Zoom

 

d. 18. marts 2021

Fysisk kursus i Mørkøv

 

d. 8. april 2021

Fysisk kursus i Mørkøv

 

d. 22. april 2021

Online via Zoom

 

d. 6. maj 2021

Fysisk kursus i Mørkøv