Familiehunde træning

På mine træningshold er det en naturlig del af undervisningen, at jeg ud over at vejlede i indlæringen af øvelser, også underviser i hundens sprog og adfærd.
Derfor henvender mine kurser sig primært til familiehundeejeren, der også ønsker at vide mere om deres hund "inde under pelsen"...

Bella sammen med sin egen hund "Ludvig"
Bella sammen med sin egen hund "Ludvig"

KURSUS I HUNDEERNÆRING:
Barf, tørfoder, hjemmelavet mad eller….?


Kurset er teoretisk og afholdes af veterinær ernæringsterapeut Bella Andersen fra HappyHound.

Kurset afholdes:

  • i Roskilde, Sjælland: søndag d. 12/9 kl. 10 - 16
  • i Egtved, Jylland: søndag d. 17/10 kl. 10 - 16

Pris kr. 850,- inkl. moms

Dette kursus henvender sig til dig, der har lyst til at blive klogere på hvad ernæringen betyder for hunden. Ikke kun rent sundhedsmæssigt men også i forhold til dens evne og lyst til at lære det som vi nu engang synes er vigtigt for at få et godt liv sammen.
Mad er ikke “religion” og det er ikke meningen at det skal være “rocket science” at finde ud af hvad der er godt og skidt i "foder junglen”.

Alle hunde er, ligesom mennesker, forskellige.
Derfor er der ikke nogen “facitliste” der passer til alle.
Det din nabo, træningsmakker, kammerat eller kollega synes er “de víse sten" for deres hund, er absolut ikke nødvendigvis det samme for din.
Derfor er det utroligt vigtigt at man, når man skal vejlede i hvad der skal lægges i indkøbskurven, er i stand til at tage højde for det enkelte individ.

På kurset vil du blive hjulpet til at vælge hvad der er “god mad” (barf, hjemmelavet mad og/eller tørkost) og gennemskue hvad indholdet i tørfoder poserne egentligt er...
Du vil også få redskaber til hvordan du kan afhjælpe for eksempel mave problemer, allergi symptomer, stress og meget andet, ved hjælp af næringsstoffer.

Målet er at du, når du går herfra, vil føle dig rustet til at vælge hvad der er bedst for DIN hund. :-).

Lidt om Bella:

Jeg har arbejdet som professionel instruktør og adfærdsbehandler i 15 år.
Endvidere er jeg uddannet ernæringsterapeut og har arbejdet aktivt med dette i 10 år.
I mit arbejde prøver jeg altid at se “hele hunden”. Ikke kun det der lige umiddelbart ligger lige for.

Min klare holdning er at det ikke nytter ret meget kun at arbejde på det umiddelbart foreliggende problem, men at det er et must at se bagom problemet.
Derfor er ernæringen, for mig, en uadskillelig del af mit arbejde med hunde (og ejere) der har behov for hjælp i forhold til adfærd eller træning.

Jeg har, både på mine egne hunde og på dem jeg har mødt i mit arbejde, gang på gang oplevet hvor stor forskel de rigtige næringsstoffer kan gøre!

Foto: Irene Jarnved
Foto: Irene Jarnved

INDLÆRING AF SELVKONTROL

Kurset afholdes i Mørkøv, Vestsjælland.

Max. 8 deltagere med hund - min.alder på 5 mdr. ved start.

Dette kursus henvender sig til både jagthunde, familiehunde, hyrdehunde osv.

Vores hunde er jævnligt sat i situationer, hvor de skal kunne acceptere aktivitet omkring sig uden at deltage i dem = forholde sig i ro.
Det er gældende i situationer, hvor hundens jagtlyst bliver tricket – dette både i forhold til jagt på vildt (fugle, råvildt og harer), katte osv.
Og i hverdagen ift. gæster, mødet med hunde på gåturen osv.
Og derfor er selvkontrol, på trods af meget motiverende forstyrrelser, en nødvendig og anbefalet egenskab for alle hunde at besidde.

Kurset kan både anvendes som forebyggelse hos hvalpe og unghunde (er meget anbefalet til jagthunde) og "helbredelse", hvis hunden allerede har et issue med manglende selvkontrol.

På kurset arbejder vi med forskellige typer af forstyrrelser fra hverdagen, hvor du får redskaberne til at lære hunden at etablere en selvkontrol indenfor følgende emner:
- i forhold til bevægelse (for eks. vildt, hunde, cykler)
- i forhold til fært (for eks. vildt, katte, hunde og vand)

Vær obs. på at undervisningen ikke er møntet på hunde, der er udfarende overfor andre hunde - men hunde, der har en "postiv følelse bag" ift. deres manglende selvkontrol.

Al undervisning foregår udendørs med praktiske øvelser - og med lettere teoretisk undervisning ved bord-/bænksæt under halvtag.

AFHOLDELSE:
Hold 1: torsdage d. 2/9, d. 9/9, d. 16/9, d. 30/9 og d. 7/10 kl. 15.30 - 17.00
Hold 2: mandage d. 6/9, d. 13/9, d. 20/9, d. 4/10 og d. 11/10 kl. 17.30 - 19.00

Pris kr. 1.200,- inkl. moms

Tilmeldingen er økonomisk bindende.