ENETIMER - FOR EN ELLER TO

Enetimer er et tilbud til dig, der ønsker 100 % eneundervisning med fokus på din hund.
Måske bor du for langt væk til at følge et træningshold, du ønsker ikke holdtræning eller fordi din hund har et trænings- eller adfærdsproblem, der ikke er mulighed for at arbejde målrettet med på et hold.

Undervisningen er henvendt til alle hundetyper og -træninger, inkl. jagttræning.
Fordi jeg har en mangeårig viden som adfærdsbehandler, er jeg kompetent til at udbyde enetimeforløb for både træningsproblemer og adfærdsproblemer.

Eneundervisning er en god løsning til at få vejledning og redskaber til at arbejde med specifikke trænings- eller adfærdsproblemer, som for eks. stress ved træning, problemer med apportering, udfordringer i forhold til andre hunde osv.
Forvent, at en enetime ikke kan stå alene. Min anbefaling er oftest at du modtager undervisning 1 - 2 gange om måneden, indtil du har kontrol og overblikket til selv at arbejde videre. din hunds uvane eller reelle problemadfærd på jagt eller til prøve - der vil et forløb med undervisning 1 - 2 gange pr. måned i en periode være en realistisk planlægning.

Vi kan mødes efter aftale på hverdage med start inden kl. 17 eller på weekend- eller helligdage.
Som udgangspunkt vil træningen foregå hos mig i Mørkøv på Vestsjælland. Ved afholdelse hos dig, vil priserne blive tillagt kr. 3,70 pr. kørt km. og kr. 200,- pr. kørt time.
Jeg vil som udgangspunkt forsøge at lægge enetimer i for eks. Jylland i forbindelse med andre arrangementer - og i så fald bliver kørselsprisen meget lavere for dig.

Undervisningen kan deles imellem to hundeejere med ens problematikker.

Pris for den opstartende, udredende trænings session (1 ½ time) er inkl. en opfølgende maildialog imellem træningerne, hvis du føler det nødvendigt: Kr. 1.650,- inkl. moms.
Weekendpris: kr. 1.975,- inkl. moms.
Tilvalg: En personlig, skriftlig oversigt over de gennemgåede emner m. vejledninger til træningen kr. 500,- inkl. moms.

Pris for efterfølgende trænings sessioner: kr. 1.100,- inkl. moms pr. time på hverdage med start inden kl. 17. Ved varighed på mere end en time tillægges kr. 250,- pr. 15 min. inkl. moms til prisen.
To timers undervisning kr. 1.850,- inkl. moms.
Weekendpris: kr. 1.300,- inkl. moms og kr. 300,- pr. 15 minutter ved varighed på mere end en time.
Tilvalg: En personlig, skriftlig oversigt over de gennemgåede emner m. vejledninger til træningen kr. 500,- inkl. moms.

Fotograf: BASTA Foto - Elena Berthelsen
Fotograf: BASTA Foto - Elena Berthelsen
Fotograf: Irene Jarnved
Fotograf: Irene Jarnved